google.com, pub-1117395262508286, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Cabinet de obstetrica – ginecologie
Dr. Mariana Statescu

Ofera consultatii de rutina si o varietate de teste efectuate regulat, in functie de varsta si de factorii de risc.

Servicii - Proceduri terapeutice

Morfologie fetală, Test genetic, Montare sterilet, Extragere sterilet, Recoltare secretii vaginale, Recoltare test Babeș Papanicolau si multe altele.

Stabileste o consultatie

Investigam problemele de sanatate si identificam cele mai bune solutii pentru dumenavoastra.

Cabinet specializat in Obstetrica – Ginecologie

Medic Specialist – Mariana Statescu

Specialitatea obstetrica-ginecologie este destinata mentinerii sanatatii generale a femeilor tinere si mature, centrata pe fiziologia acestora si prevenirea bolilor specifice. Cabinet obstetrica- ginecologie Dr.Mariana Satescu ofera consultatii de rutina si o varietate de teste efectuate regulat, in functie de varsta si de factorii de risc. Pentru a depista eventuale afectiuni, va recomandam sa solicitati o consultatie ginecologica de rutina cel putin o data pe an. Totusi, daca se intampla sa aveti probleme, contactati imediat medicul ginecolog. Nu asteptati pana la urmatorul control. Investigațiile de rutina văd ceea ce tu nu poți!

Servicii medicale de inalta calitate

Sanatatea dumneavoastra, in special daca sunteti insarcinata, aveti probleme hormonale sau va preocupa schimbarile legate de menopauza, este in centrul atentiei cabinetului nostru.

Intr-un spatiu placut, dotat cu aparatura de un inalt nivel tehnic puteti beneficia de servicii medicale performante, cu accent pe o abordare personalizata, adaptata necesitatilor fiecarei paciente.

Despre cabinet

Unul din primele cabinete particulare de obstetrica ginecologie, Cabinet medical Dr. Mariana Statescu, a supravietuit tranzitiei spre economia de piata timp de peste 15 ani datorita prestigiului mediculului, calitatii actului medical, conditiilor generale oferite pacientelor care se adresau unei institutii medicale private. Permanenta preocupare spre ameliorarea dotarii si perfectionarea personalului a asigurat cresterea constanta a adresabilitatii.

Cum decurge o consultatie

w

Stabileste o consultatie

Se stabileste data si ora la care doriti sa fiti consultata dar si problema pentru care doriti consultatia.

Data stabilita

Se executa consultatia si eventualele tratamente stabilite de doctor.

Rezultat imediat

In marea majoritate a cazurilor, pacinentele pleacă cu toate informațiile medicale necesare și cu o conduita medicală adecvată fiecărui caz.

Contact Cabinet
Obstetrica – Ginecologie

Dr. Mariana Statescu

0740-609-016

Strada Melodiei nr 10 Bl.B8,ap 11

cabinet.drstatescu@gmail.com