Ginecologie Galati

Servicii medicale de inalta calitate Ginecologie Galati

Servicii medicale de inalta calitate

Sanatatea dumneavoastra, in special daca sunteti insarcinata, aveti probleme hormonale sau va preocupa schimbarile legate de menopauza, este in centrul atentiei cabinetului nostru.

Intr-un spatiu placut, dotat cu aparatura de un inalt nivel tehnic puteti beneficia de servicii medicale performante, cu accent pe o abordare personalizata, adaptata necesitatilor fiecarei pacient.

Ginecologie Galati

Ce trebuie sa stii despre fibromul uterin in sarcina – ginecologie Galati

  • Medicul ginecolog care urmareste sarcina va fi atent ca inca de la prima ecografie sa identifice posibilele fibroame uterine si va urmari evolutia acestora pentru a se asigura ca nu pun in pericol sarcina.
  • Fibroamele uterine nu afecteaza sarcina decat in situatii exceptionale, ca de exemplu daca sunt foarte mari, voluminoase, sunt in numar mare sau sunt pozitionate in interiorul uterului (submucoase). In astfel de situatii, fibroamele pot crea complicatii. Dar daca, de exemplu medicul, depisteaza un fibrom intramural de 3 cm (deci dezvoltat in peretele uterului), nu exista niciun motiv de ingrijorare. Nu este nevoie nici de tratament. Este importanta discutia cu medicul ginecolog, in felul acesta pacienta nu se va ingrijora in mod inutil.
  • Daca nu este un fibrom uterin de dimensiuni mari, de regula, dupa sarcina aceasta scade in dimensiune sau chiar poate disparea.
  • Sarcina si nasterea copilului sunt un factor pozitiv in cazul fibroamelor uterine, pentru ca sa observati ca riscul ca aceste formatiuni sa se mai dezvolte in viitor.

https://www.alexa.com/siteinfo/cabinetstatescu.ro